The Best family

Mijn naam is Marieke en ik ben getrouwd met Joris met wie ik samen maar liefst 8 kinderen heb mogen krijgen! Dat is even prachtig als overweldigend, en we gunnen jou graag een kijkje in ons bijzondere leven. Deze site is niet ontstaan vanuit het verlangen om in de spotlights te staan maar wel vanuit een verlangen om te delen vanuit de rijkdom die ons gegeven is. We willen graag uitdragen dat je alles kunt bereiken wat je maar wilt als je bereid bent er hard voor te werken en op zijn tijd offers te maken om daar te komen waar jij naartoe wilt. Een groot gezin was ooit een droom, een wens die nu werkelijkheid geworden is maar vanzelf ging en gaat het zeker niet.

 

Schrijven is al jaren een passie van mij en ik heb me te lang laten tegenhouden door te weinig tijd. Inmiddels is het besef gekomen dat ik altijd te weinig tijd zal hebben, maar dat is ook juist de clou van mijn blog. Moeder van 8 en ook nog investeren in mijzelf, in geloof, in mijn huwelijk en nog veel meer… Mijn wens is dat ik jou via woord mag gaan inspireren om jouw dromen na te jagen en meer uit je leven te halen zodat je echt tot bloei kunt komen. Daarnaast is dit een mooi archief waarin belangrijke gebeurtenissen uit ons leven vastgelegd worden. Wat ik je met jou wil delen bestempel ik niet als de waarheid maar het is hoe ik tegen het leven en de dingen aankijk. Truth op mijn blog staat er voor dat ik mij niet beter voor zal doen dan ik ben. Ook in mijn leven gaan dingen mis en er zijn soms complete baaldagen bij. Maar er gaat geen dag voorbij zonder dat er een les te leren valt, zonder dat we van elkaar kunnen leren en dat is zeker niet leeftijdsgebonden. Ik besef me heel goed dat de voetafdruk die ik nalaat in deze wereld maar klein is, maar ik wil hem wel graag achterlaten! Als ik degene kan zijn die jou kan laten lachen, soms ontroeren, of jou eigen rustmomentje net wat meer betekenisvol heb kunnen maken dan heeft mijn schrijven zin gehad.

 

Wij hebben mogen ervaren dat de mooiste dingen in het leven je overkomen en niet te plannen zijn en we laten ons graag verrassen voor en in de rest van ons leven.

 

The Best Family dat zijn wij, vanuit ons gezien in letterlijke en figuurlijke zin, zowel in onze beleving als in naam. Ons gezin bestaat uit de volgende leden die je ongetwijfeld naarmate je meer van ons leest beetje bij beetje beter zult leren kennen en herkennen.

 

Papa Joris (1982) Serieus, ambitieus, dienstbaar

Mama Marieke (1989) Georganiseerd, verzorgend, liefdevol

Eva (2008) Intelligent, knap, ongrijpbaar

Julian (2009) Verantwoordelijk, behulpzaam, lief

Viënne (2010) Minimama, giechelkont, onbezorgd

Levijn (2012) Aanwezig, grappenmaker, en een heel klein hartje

William (2013) Verlegen, schattig, zorgzaam

Nathanaël (2016) Kletskous, knuffelkont, slimmerik

Charlotte (2017) Kleintje, eigenwijsje, vurig

& Phebe (2019) Tevreden, Zonnestraaltje, Zoet

 

En alsof ons huisje en ons leventje nog niet druk genoeg waren, zijn we ook nog in het bezit van 2 lieve Cavalier hondjes genaamd Christy & Pippa.

 

~ Discover wildlife, have kids! ~