Motherhood · 17. februari 2020
Yes! Wij zijn sinds een aantal dagen heel fijn even met vakantie. Het is geen vakantie als voorgaande vakanties want het is nu wintertijd en dat geeft toch iets andere belevingen. Gisteren kreeg ik boos naar me toe geroepen; " Mam! Het regent!" "Ja lieverd, we wonen in Nederland dat kan weleens gebeuren in februari. Dat geeft toch niets? We kunnen leuk spelletjes doen hier in het huisje."

Motherhood · 10. februari 2020
Om te beginnen wil ik met klem met jullie delen dat ik mijn leven fantastisch vind en dat het geen moment in me opkomt dat ik het leven wellicht fijner had gevonden met minder kinderen. Een groot gezin was al van jongs af aan een wens en ik vond een man die daar helemaal in mee kon gaan en uiteindelijk zelfs in mee kon dromen, dat beschouw ik echt als een voorrecht!

Love... · 10. februari 2020
Op de 25e van deze maand zullen Joris en ik 10 jaar getrouwd zijn, een moment om bij stil te staan, om even achterom te kijken maar veel meer nog vooruit te kijken want ik ben er heilig van overtuigd; “The best is yet to come!”. Ik durf best hardop uit te spreken dat het mijn hoop is dat de komende 10 jaar huwelijk gemakkelijker zullen zijn dan de eerste 10. Dat betekent niet dat onze eerste 10 jaar niet goed geweest zijn of niet mooi.

Faith · 09. februari 2020
Toen ik jaren geleden tot geloof kwam en de keuze maakte om Christen te zijn, was ik niet meteen groot fan van de bijbel. Dat grote dikke oude boek met al die flinterdunne pagina’s, kleine lettertjes en moeilijke woorden vormden op dat moment voor mij nou niet bepaald een bron van inspiratie. Ik voelde het niet en ik begreep het niet. Ik was van het zingen, vond God aanbidden het fijnste met mijn handen in de lucht en mijn voeten bewegend op de maat van de muziek.

Motherhood · 09. februari 2020
Ik ben iemand die ervan houd de dingen te vertellen in chronologische volgorde. Ik hou van lijstjes en maak ze voor bijna alles waar ik mee bezig ben en wat me bezighoud. Ik werk altijd van het begin naar het einde toe om mijn gedachten goed geordend te hebben maar dit verhaal, dit geboorteverhaal ligt nog het meest vers in mijn herinnering maar is toch het eerste dat ik wil delen.