Motherhood

Motherhood · 17. februari 2020
Yes! Wij zijn sinds een aantal dagen heel fijn even met vakantie. Het is geen vakantie als voorgaande vakanties want het is nu wintertijd en dat geeft toch iets andere belevingen. Gisteren kreeg ik boos naar me toe geroepen; " Mam! Het regent!" "Ja lieverd, we wonen in Nederland dat kan weleens gebeuren in februari. Dat geeft toch niets? We kunnen leuk spelletjes doen hier in het huisje."

Motherhood · 10. februari 2020
Om te beginnen wil ik met klem met jullie delen dat ik mijn leven fantastisch vind en dat het geen moment in me opkomt dat ik het leven wellicht fijner had gevonden met minder kinderen. Een groot gezin was al van jongs af aan een wens en ik vond een man die daar helemaal in mee kon gaan en uiteindelijk zelfs in mee kon dromen, dat beschouw ik echt als een voorrecht!

Motherhood · 09. februari 2020
Ik ben iemand die ervan houd de dingen te vertellen in chronologische volgorde. Ik hou van lijstjes en maak ze voor bijna alles waar ik mee bezig ben en wat me bezighoud. Ik werk altijd van het begin naar het einde toe om mijn gedachten goed geordend te hebben maar dit verhaal, dit geboorteverhaal ligt nog het meest vers in mijn herinnering maar is toch het eerste dat ik wil delen.